Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou baschet omologat FIBA 1 actionat electric

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
Detalii tehnice:
instalatie mobila si pliabila actionata electric, omologata FIBA, confectionata din structura tubulara de otel ranforsata , prevazuta cu contragreutate de 500 kg in partea din spate acoperita cu protectie din spuma captusita cu pvc lavabil.
lungimea proiectiei in teren al bratului: 325 cm.
In interiorul bratului de proiectie este adapostit dispozitivul mecanic care permite mentinerea perpendicularitatii sistemului la diferite inaltimi.
Inaltimea de joc poate fi ajustata la 305cm (baschet) sau 260cm (minibaschet).
panouri din sticla securizata cu dimensiunile de 180x105 cm si sistem de fixare a inelului cosului de baschet direct pe cadrul de fixare al panoului (fara ca panoul de sticla securizata sa intre in contact cu suportul acestuia);
deplasarea pe orice tip de suprafata de joc se realizeaza prin 4 roti cu un diametru de 200 mm.
doua roti pivotante sunt instalate frontal in timp ce doua roti fixe sunt instalate posterior, sub contragreutate din beton, pe structura elementului de baza .
o unitate hidraulica electrica (220V), integrata in spatiul interior al bazei permite gestionarea atat a ridicarii in pozitie de joc cat si a coborarii in pozitie de repaus.
inel de baschet mobil, inclinabil , mecansim cu arcuri ascunse, cu un sistem special pentru plasa de baschet.
plasa inel baschet cu sistem antiagatare din fir de nylon ultrarezistent.
parte din bratul de proiectie, partea de jos a panoului, partea frontala (zona de impact) si baza sistemului protejate cu tampoane antiimpact acoperit cu husa din pvc, lavabila, conform FIBA, pentru siguranta jucatorilor.
sistem de ancorare la podea.
dimensiuni sistem pliat: 4850x1130x1980mm.
greutate sistem aprox. 1300 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura